Ramada Oradea a fost desemnat “Hotelul Anului” de către grupul Wyndham

hotelramadainoradeaRamada Oradea a fost desemnat Hotelul Anului de către cel mai mare lanț hotelier din lume, Wyndham Hotel Group, care deține 7260 hoteluri în întreaga lume.

Ramada Oradea a concurat cu peste 190 de hoteluri de pe 3 continente, câștigând o distincție care echivalează cu Oscar-ul în domeniul hotelier, se arată într-un comunicat de presă. Premiul așează Ramada Oradea în topul select al celor mai renumite hoteluri de business din lume și confirmă faptul că Oradea devine o destinație de afaceri la nivel internațional.

Titlul a fost decernat la Londra, cu ocazia Premiilor Anuale pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, și plasează Ramada Oradea în cadrul hotelurilor de top la nivel mondial ale rețelei Wyndham, în fața tradiționalilor câștigători arabi din Orientul Mijlociu.

Pentru a concura la acest premiu, Ramada Oradea a trebuit să demonstreze cel mai înalt nivel de angajament privind satisfacția oaspeților și calitatea serviciilor, atingând cel mai înalt punctaj, așa cum este el definit în sistemul Companiei de evaluare și asigurare a calității.

“Sunt mândru să acord Hotelului Ramada Oradea premiul Hotelul Anului pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa” a declarat Rui Barros, senior vice president și managing director Wyndham Hotel Group în Europa, Orientul Mijlociu și Africa. “Hotelul a dat dovadă de o capacitate remarcabilă ca, prin munca susținută, să atingă superlativul în tot ceea ce face și doresc să îi felicit, dar și să le mulțumesc pentru dedicarea acordată zilnic mărcii Ramada”.

ramadaoradeahotelulanuluiDezvoltat de către familia Ionescu, în baza training-ului Școlii Hoteliere Lausanne, Ramada Oradea este un hotel modern, dar și relaxant, cu o varietate extinsă de facilități premium, inclusiv facilități moderne pentru întâlniri de afaceri, conferințe sau evenimente sociale, restaurante, servicii curățătorie, room service și relaxare.

“Este o mare onoare pentru hotelul nostru și o confirmare a eforturilor susținute ale personalului nostru minunat” a concluzionat directorul general al hotelului, Romeo Ionescu. “Urmărim să consolidăm în continuare nivelul serviciilor dedicate clienților noștri și îi asigurăm că vor găsi și mai departe în hotelul nostru standardele ridicate și calitatea pe care o caută la un hotel Ramada”.

În România, brandul Ramada este reprezentat de compania Trend Hospitality, care actionează ca partener strategic în România, Bulgaria şi Moldova şi deţine exclusivitate de francizare a următoarelor branduri din portofoliul Wyndham Hotel Group: Ramada Worldwide, Super 8 Motel şi Days Inn.

 

Sursa: horeca.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s