Furnizorul nostru italian Indel B a furnizat complexului hotelier Avenida Sofia Hotel&Spa primele minibaruri ecologice K40+++

Prin intermediul distribuitorului sau spaniol,  Indel B  a furnizat seifuri electronice si minibaruri ecologice K40+++ pentru camerele de hotel ale Avenida Sofia Hotel&Spa din Sitges, Spania.

Hotelul este amplasat in localitatea Sitges si va fi primul hotel din Europa si al patrulea din lume cu certificare Platinum LEED® , institutie ce masoara gradul de sustenabilitate al unei cladiri, in baza unor diversi parametri, precum economiile de apa, eficienta energetica, utilizarea responsabila a materialelor si resurselor, etc.

Pentru a aborda acesti parametri de durabilitate, hotelul a ales minibarul Indel B K40+++, primul minibar din lume cu eficienta energetica clasa A+++ . Minibarul K40+++ consuma cu 87% mai putin decat cel mai bun minibar de pe piata si este absolut silentios.

Pentru a completa securitatea camerelor, Indel B a furnizat si seiful 30E Basic , care este compatibil cu un laptop 17” si care este echipat cu sistem de deschidere motorizat.

In Romania, Concept Hotels  este reprezentantul local al Indel B.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s