Romania merge la top 70 de targuri de turism din lume in 2012

Romania va fi prezenta in 2012 la cele mai importante 70 de targuri de turism din lume, a anuntat vineri Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT).

„MDRT a promovat Romania ca destinatie turistica, de la inceputul anului pana in prezent, la 30 de targuri internationale de turism. In cadrul campaniei de promovare, pe langa alte activitati de marketing si promovare, MDRT si-a propus sa participe, numai anul acesta, la cele mai importante 70 de targuri de turism din lume”, se arata intr-un comunicat al MDRT.

Cel mai recent eveniment s-a desfasurat in Dubai (Emiratele Arabe Unite), in perioada 30 aprilie – 3 mai a.c., unde MDRT a promovat Romania ca destinatie turistica in cadrul celei mai mari expozitii de turism din Orientul Mijlociu ‘Arabian Travel Market’ – editia a 19-a.

MDRT a amenajat in cadrul targului un stand national in suprafata de 40 de mp in cadrul caruia au fost prezenti cu oferte cinci expozanti, operatori din turism.

Participarea la aceasta expozitie face parte din campania de promovare a Romaniei ca destinatie turistica, prin intermediul brandului turistic national, iar finantarea este asigurata din fonduri europene nerambursabile prin Regio – Programul Operational Regional.

Expozitia internationala ‘Arabian Travel Market’ se adreseaza exclusiv profesionistilor din domeniu si presei specializate in turism. La editia din acest an au participat 87 de tari, in timp ce anul trecut au fost inregistrati aproape 2.240 de expozanti si peste 22.000 de vizitatori.

 

Sursa: business24.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s