Ce prefera clientii hotelurilor: WI-Fi, obligatoriu

Clientii hotelurilor prefera sa aiba Wi-Fi in camera in loc de cafetiera, console de jocuri video, aparate de sport sau DVD playere, arata un studiu.

Sondajul realizat de portalul Hotels.com si publicat de USA Today arata ca o mare parte dintre clienti isi aleg hotelul in functie de disponibilitatea internetului wireless in camere.

Mai multe de o treime dintre cele 415 persoane intrebate – 38% – au declarat ca aleg un anumit hotel numai daca are Wi-Fi gratuit. Alti 35% au spus ca este singura facilitate pe care si-o doresc mai multe hoteluri, iar 31% cred ca ar trebui sa devina un lucru obisnuit anul acesta.

„Tinand cont de cresterea utilizarii dispozitivelor electronice mobile in ultimii ani, nu este o surpriza ca din ce in ce mai multi calatori cer Wi-Fi gratuit si de mare viteza”, a explicat directorul pentru relatii publice si media al Hotels.com. „Multi calatori nu pleaca niciodata fara tablete, smartphone-uri si laptopuri. Este un reflex, la fel ca pusul periutei de dinti in bagaje”, a adaugat el.

 

Sursa: business24.ro

Un gând despre “Ce prefera clientii hotelurilor: WI-Fi, obligatoriu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s