Restaurantul Champions din JW Marriott deruleaza proiectul caritabil „You Eat, We Give”

Pe parcursul lunii februarie, restaurantul Champions din JW Marriott Bucharest Grand Hotel doneaza cate 1 euro pentru fiecare client care ia pranzul sau cina in restaurant.

Hotelul din Bucuresti se raliaza initiativei companiei Marriott International, “A World of Opportunity”, de a sustine programele de instruire si dezvoltare personala a tinerilor din mediile defavorizate. Fondurile donate de JW Marriott Bucharest Grand Hotel se vor indrepta catre organizatia SOS Satele Copiilor Romania si vor fi folosite pentru finantarea unor programe si cursuri de pregatire pentru tineret.

Igael Porecki, directorul general al hotelului JW Marriott Bucharest afirma ca “este o responsabilitate de onoare pentru noi sa ne implicam pe cat de mult putem in sustinerea cauzelor CSR si ne bucuram sa fim de ani buni aproape de prieteni precum SOS Satele Copiilor, Salvati Copiii, United Way sau Mia’s Children dar este o bucurie cu atat mai mare cand reusim sa implicam si clientii sau partenerii nostri, in initiative precum You Eat, We Give sau evenimentul nostru anual, Vienna Ball by JW Marriott”.

 

Sursa: hrbexpert.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s